Košarica

Skrivalice

Objavljeno:

Skrivene prednosti

Skrivalice su super zabava za cijelu obitelj. Djeca ih vole rješavati i uživaju u njima, ali Skrivalice imaju i puno skrivenih prednosti.

Skrivalice

Obiteljska zabava

Najveća prednost Skrivalica jest da je to aktivnost u kojoj možete uživati zajedno s djecom. Uz izazov rješavanja tu su i duhovite, simpatične ilustracije i situacije koje su odličan poticaj na razgovor i smijeh.

Vježba za koncentraciju

Traženje skrivenih slika odlična je vježba za koncentraciju i uočavanje detalja. Mlađa djeca predmete mogu tražiti prema boji ili prema obliku. Iste zagonetke rješavat će više puta, a vi im predložite da sliku okrenu te traže ponovo iz drugog kuta. Za stariju djecu koja žele veći izazov predložite da prekriju slike predmeta koje treba naći te pokušaju uočiti što više skrivenih predmeta gledajući samo veliku sliku.

Skrivalice

Bojanka

Crno bijele slike djeca mogu obojiti i većina će ih uživati u ovoj aktivnosti. Za mlađu djecu to će biti dobar način da otkriju skrivene predmete i riješe teže zagonetke.

Poticaj za samopouzdanje

Skriveni predmeti na slikama su skriveni ravnomjerno, tako da gdje god dijete pogleda ima velike šanse da pronađe jedan od predmeta. To mu daje osjećaj uspješnosti i poticaj da nastavi.

Skrivalice

Učimo engleski jezik

Učenje novih riječi na engleskom i hrvatskom jeziku još je jedna prednost Skrivalica. Potaknite djecu da riječ izgovore kad je krenu tražiti. Mnoge riječi se ponavljaju te će se djeca iz broja u broj osjećati sigurnije u njihovo značenje, ali u svakom broju su i nove riječi kako bi djeca imala osjećaj napretka.

Super zabava uz Skrivalice

Sve u svemu, djeca vole Skrivalice, a Skrivalice vole djecu. Kliknite i preuzmite Skrivalice za male i velike. Želimo vam dobru zabavu!

Skrivalice: preuzimanje

PREUZMI


Starija objava