Košarica

Uvjeti dostave i povrata

Uvjeti dostave


Časopise šaljemo preko Hrvatske pošte kao prioritetnu pošiljku. Poštarina za sve narudžbe (osim za pretplatu) naplaćuje se 3,30 € i obračunava se na blagajni. Poštarina za pretplate je besplatna. Sve navedeno vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.

Opći uvjeti dostave i preuzimanja paketa

Narudžbe i uplate zaprimljene od ponedjeljka do petka do 10:00 h šaljemo isti dan. Narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 10:00 h, subotu i nedjelju šaljemo u ponedjeljak.

Dostava se vrši sukladno rasporedu navedenom na svakom od niže navedenih načina dostave i isporuke. Uobičajeno vrijeme dostave je unutar 5 radnih dana od slanja pošiljke.

Vrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.

Ukoliko želite dostavu na određeni datum, navedite nam to u napomeni prilikom narudžbe.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna VANJSKA oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Uvjeti povrata, reklamacija i zamjena

Jednostavni povrati

Ukoliko niste zadovoljni s proizvodom koji ste naručili, možete ga vratiti uz povrat punog plaćenog iznosa.

Svi proizvodi koje se vraćaju moraju biti nekorišteni i neotvoreni u originalnom pakiranju.

Trošak dostave do našeg skladišta za proizvode koje vraćate snosite samostalno (poštom ili dostavnom službom), osim u slučaju povrata ili zamjene neispravnih proizvoda kada sve troškove snosimo mi. Za povrate nekorištenih i neotvorenih proizvoda u našem skladištu molimo da nas prethodno kontaktirate na e-mail: info@abczabava.hr.

Napomene

  • Povrati i zamjene moraju biti unaprijed dogovoreni.
  • Ukoliko želite povrat sredstva, uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa te broj računa (IBAN) na koji da izvršimo povrat sredstava
  • Povrat sredstava će biti izvršen sukladno zakonskom roku od 14 dana (ZZP), tj., nakon što zaprimimo proizvod na skladište.
  • Prilikom povrata proizvoda, kupac je odgovoran da prikladno zapakira proizvod/e kako ne bi došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko do oštećenja dođe, jer kupac nije zaštitio proizvod prilikom pakiranja, povrat ili zamjena neće biti uvaženi.
  • Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Oštećenja u dostavi, krivi proizvodi, neispravni proizvodi

U slučaju oštećenja prilikom dostave, krivo isporučene robe ili je proizvod koji ste dobili neispravan (tvornička greška), molimo vas da nam se javite (elektronskom poštom na e-mail: info@abczabava.hr) u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Sve reklamacije riješiti ćemo u najkraćem mogućem roku. U ovim slučajevima ABC Zabava pokriva sve troškove zamjene proizvoda.